Elefanternes stamtræ

Hvis du har et favorithåndklæde, syr vi det gerne om til din helt personlige elefant.

Elefantfamilien er lavet af frottéhåndklæder eller bomuldsduge fra 1960´erne til 1980´erne. De har nyt fyld, som gør dem behagelige og bløde og kan svinge med en læderhale. De er ca. 25 cm. høje og kan håndvaskes forsigtigt. 

Elefanterne kommer fra samme familie. Her på siden kan du se stamtræet for hele familien, så langt tilbage vi har kunnet spore den. Ole fortæller her om sin: Kærlighed til elefanter

En elefant koster 330,-kr og bliver syet på bestilling af dit yndlingshåndklæde. Du kan bestille her.


               
     
 
     
 
 

 

 

 

Kærlighed til elefanter

Ole Noller, skrædder og designer fra bastelraum fortæller om elefanter, at han altid har haft en forkærlighed for det store dyr.

”Den er som et husdyr i kæmpeformat. De husker godt, og forholdet mellem mennesker og elefanter er specielt. Elefanter bliver brugt som nyttedyr, men der hersker total respekt fra deres ejers side, for hvis man behandler elefanter dårligt, så arbejder de ikke mere eller de bliver stædige. Det er ikke et dumt dyr, som man kan gøre alt med”, siger Ole.


Hvert dyr har sit eget udtryk i øjnene
Elefanterne har som du kan se navne og hver deres plads i et stamtræ for slægten. Det er en parade i frotté. Lige fra skønne orange blomster fra barndommen til ternet morgenkåbe a la bedstefar.

”Så kan man se de andre familiemedlemmer, og jeg er sikker på, at der også nok skal dukke nogen sorte får op og lave lidt rav i den. Det er sjovt at lave dem, fordi de får deres helt egen personlighed, og man kan næsten sige eget udtryk i øjnene. Så det lå ligefor at give dem navne”, siger Ole.

Vi vil gerne vide, hvor elefanterne flytter hen
Historierne har også mulighed for at fortsætte, efter at elefanten er solgt og flytter til nye ejere. Et klik på elefanten viser, hvem den bor hos nu. Ham Risotto med kaffemøller på maven, som også er slægtens urfader, bor for eksempel hos kogekonen Hanne.
Derfor vil vi gerne vide, hvor de flytter hen, når de rejser fra os. Så hvis du skriver fornavnet på den nye ejer på din bestilling, kommer det med på stamtræet.