Taskerne er syet af brugte presenninger. De koster for model Totalnormal (h25xb34xd12cm) 690,- kr og for model Grossartig (h30xb34xd12cm)790,-kr. Skrædderen tilbyder også specialdesign efter dine ønsker og hans pris.

De kan klare det meste. "Macht alles mit", siger skrædderen. De egner sig til by, strand, hverdag, fest og cykelture i al slags vejr. 

Skrædderen fortæller mere i interviewet: Brugte materialer har mere karakter

Taskerne her er eksempler:

taske   taske  
  taske   RockwoolDSC_3170.JPG  

 
 
     
         

De har nye justerbare remme, et stort rum, to forlommer, to lukninger foran. Alle tasker er unika. Vi laver dem i to størrelser: Totalnormal: 690,-dkr. I A4 format, med plads til en del.(25 x 34 x 12 cm.)Grossartig: 790,-dkr.Så stor at der er plads til en stor A4 mappe. (30 x 39  x 12 cm.)


 

 

Brugte materialer har mere karakter

”De interessante ting er ofte de meget brugte, som er lige ved at skulle smides ud”, siger Ole Noller, skrædder og designer i bastelraum.

Ole har flere bud på, hvad der er fordelen ved at bruge genanvendt materiale.
”Jeg synes materialet har mere karakter i sit udgangspunkt.Ligesom med nye cowboybukser, i begyndelsen er de uinteressante, men efter et års brug er der blevet til yndlingsjeans. Sådan tænker jeg det også med taskerne, man gør sig hurtigere til ven med lidt slidte materiale”, siger Ole.


Firmaet bruger en del kræfter på at lede efter presenning og håndklæder. Man bestiller ikke bare så og så mange meter brugt presenning eller hundrede sjove håndklæder i retromønster og tilpas slidt kvalitet.

”Vi kommer meget ud for at søge efter materiale og tager også til Tyskland, hvor der kører mange flere lastbiler, som af og til skifter presenning og sælger det gamle videre”, fortæller Ole.

Han mixer også med nyt. Fyldet til elefanterne er nyt og taskeremme og lukninger er nye.”Mit mål er ikke, at det skal være total korrekt re-cycling. Men jeg kan lide at tingene får karakter med det samme, når jeg bruger materiale med historie. De økologiske og miljømæssige fordele ser jeg som sideeffekter.”, siger Ole.